Profil

Arkitektfirmaet Bøgelund ApS er en selvstændig tegnestue, der arbejder med design, nybyggeri, ombygning og restaurering.

Arkitektfirmaet Bøgelund ApS bruger anerkendte og rationelle bygningsgeometrier, der sikrer høj arkitektonisk kvalitet og effektivt byggeri.

Vi afsætter naturligvis god tid til at tale med vores kunder, så vi detaljeret kan føre deres idéer ud i livet. Under indledende samtaler præciseres ønsker og behov, hvorefter vi kommer med idéer til bygningens udseende og indretning.

I overvejelser indgår idéer til værelsernes størrelse og form, valg af materialer, akustik, lys, omgivelser og selvfølgelig pris.​

Idéer vises med blyant, modelbygning eller computergrafik. Når vi er enige med kunden om endelig udformning af det arkitekttegnede hus, udfærdiges detaljeres tegninger i samarbejde med bygningsingeniører. Dermed sikres korrekte konstruktionsprincipper. Ingeniører er ansvarlige for tekniske installationer som fx varmeanlæg.

Arkitektfirmaet Bøgelund ApS følger byggeriet nøje og taler med bygningsarbejdere og ingeniører.

Arbejdet afsluttes først, når byggeriet er slut, tegningerne er revideret og byggemyndighederne har lavet det sidste eftersyn.

Vi glæder os til at føre dine idéer ud i livet.

Vi står altid klar til at dele ud af vores ekspertise - tegne grundstregerne til jeres næste projekt.

Kontakt os allerede i dag og hør nærmere.​

Skriv til os i dag

Skal vi tegne jeres næste boligprojekt? Eller skal vi blot komme med et input? Så skriv til os allerede i dag.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

003-placeholder-for-map
​Tornsbjergvej 58

7120 Vejle Ø​

002-telephone
​Ring til os:

76 74 90 50

001-mail-black-envelope-symbol
​Send os en mail:

steen@ark-bogelund.dk

Skal vi hjælpe med jeres næste projekt?​

Arkitektfirmaet Bøgelund ApS er en professionel og engageret partner, som har mange års erfaring med at tegne kreative og unikke boligløsninger.​ Vi tager meget højde for form og funktion i bygningsdesign.